Home / Gemeente Arnhem / In memoriam: Cisca Arnold

In memoriam: Cisca Arnold

Afgelopen vrijdag 15 juni is Cisca Arnold op 86 jarige leeftijd overleden. Cisca was een van de meest actieve en langstzittende vrijwilligers binnen het Wijkbeheer van Malburgen waar ze zich tot diep in haar tachtigste voor inzette. Niet alleen het wijkbeheer Malburgen waardeerde haar jarenlange inzet zeer, zo was ze ook nog als vrijwilliger actief in het LSA en was ze de initiatiefneemster van het Creatief Café in Malburgen Oost-Noord.

Cisca Arnold

De drie Musketiers zoals zij in 2013 werden omschreven – Cisca Arnold te midden van de in 2016 overleden Leo van Lier (links) en Theo Polman (rechts)

‘Musketier en wijkveteraan’

Voor deze jarenlange inzet in de wijk en het wijkbeheer voor onder andere de Wijkbeheergroep Oost-Noord, het Wijkplatform en tal van werkgroepen ontving Cisca samen met twee andere musketiers Theo Polman en oud-voorzitter van het Wijkplatform Leo van Lier in 2013 het Malburgs’ Koppeltje – een gouden speldje.

Cisca was ook een bekend gezicht in de wijk en buurt. Zo woonde ze bijna haar hele leven in de Graslaan. Ze kende de wijk en haar buurt daarom ook als geen ander en velen kende Cisca. Ze kan dan ook met recht worden omschreven als een betrokken wijkveteraan.

Het Wijkbeheer Malburgen – Wijkplatform en Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Noord en de wijkredacties wensen familie, vrienden/dinnen en kennissen van Cisca Arnold  heel veel sterkte met dit verlies.

Afscheid Cisca Arnold

Het afscheid van Cisca Arnold is Vrijdag 22 juni om 14:00 uur op Moscowa waar zij  zal worden gecremeerd.

Een reacti

  1. CISCA was heel bezorgd voor ons wijk en heeft zich ingezet voor de verbetering van de wijk. Ik zelf heb ook met CISCA, Theorie en Leo ln sommige activiteiten deel genomen en weet hoe CISCA enthousiast over de problemen gedacht heeft. Ik wilde graag bij de ceremonie in Mosowa erbij zijn, maar helaas ben ik momenteel in Bremen /Deutsland. lk wens de familie van CISCA veel sterkte.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*