Home / Gezondheid / Jubileum – vijf jaar Run4Fun

Jubileum – vijf jaar Run4Fun

Opwarming voor de start

5 jaar geleden vond de eerste Run4Fun plaats bij MFC de Malburcht. Op woensdagmiddag 19 april de jubileum run. Voor vijf achtereen volgende jaren is Run4Fun een succes wat elk jaar groter wordt – met meer deelnemers uit heel Malburgen. Tijdens deze jubileum run werd er extra feestelijk uitgepakt, met o.a. allerlei gezonde hapjes voor de deelnemers. Ondanks het koude weer stonden er ook dit jaar weer heel veel ouders, opa’s en oma’s langs het stuk parcours aan de Graslaan om alle deelnemers aan te moedigen.

5,4,3,2,1…start!

Van 0 – 100

Run4Fun is een jaarlijks hardloop evenement wat de vijf afgelopen jaren rondom MFC De Malburcht wordt gehouden. Van peuters en kleuters tot tieners en volwassenen, er is geen leeftijdsgrens – maar het evenement is vooral gericht op kinderen van de basisscholen uit heel de wijk Malburgen. De allerjongsten rennen 200 meter, de overige deelnemers een rondje om het terrein van de MFC, ongeveer een 500 meter. Afgesloten wordt er altijd met een rondje voor volwassenen.

Winnaar..en haas

Sponsoring Wijkbeheer

Run4Fun is naast het Sportbedrijf, MFC Malburcht, scholen, tal van vrijwilligers en studenten ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door sponsoring vanuit het Wijkbeheer Malburgen, beide Wijkplatforms hebben net als voorgaande jaren een financiële bijdrage gegeven voor het evenement om het belang van bewegen, sporten en goede voeding te onderschrijven.

Meer foto’s zijn te vinden achter deze link.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*