Home / Malburgen / Malburgen is 66 nieuwe woningen rijker

Malburgen is 66 nieuwe woningen rijker

foto Zeegsingel

Wethouder Elfrink zaagde de oplevering en ingebruikname van de groenzone door

Op 20 oktober werd aan de Zeegsingel de feestelijke oplevering van 66 nieuwe sociale huurwoningen geoganiseerd. In het bijzijn van wethouder Gerrie Elfrink, afgevaardigden vanuit de woningcorporaties Vivare, Volkshuisvesting , bouwer Plegt-Vos,Wijkbeheer Malburgen en natuurlijk een aantal van de nieuwe bewoners. De oplevering vond plaats in de nieuwe ecologische groenzone.

Zeer tevreden

Diverse aanwezige nieuwe bewoners werd voordat de opening plaatsvond gevraagd naar hun mening over de nieuwe woningen. De antwoorden waren eenduidig positief. Zo prees een bewoner de omgeving en het groen. Een andere bewoner prees de woningen voor hun zeer hoge isolatie waarde.

Dankwoorden

Dankwoorden vanuit vivare en de bouwer waren er onder andere voor bewoner John Robben, die de gehele bouwperiode op foto heeft vastgelegd in ruim 1100 foto’s. Tevens was John aanspreekpunt in de buurt mochten omwonenden vragen hebben over de bouw. Bewoner Frans van den Berg werd bedankt voor zijn inzet tijdens de aanleg van de ecologische groenzone. Frans hielp vrijwillig mee aan de creatie van diverse speellaanleidingen.

Bewoners en betrokkenen vanuit diverse organisaties aanwezig bij de oplevering 66 nieuwe huurwoningen aan omgeving Zeegsingel

Nieuwe ecologische groenzone en speelaanleidingen

De officiële oplevering vond plaats in de groenzone. Wethouder Gerrie Elfrink zaagde symbolisch een houten lint door waarmee een bankje werd onthult met de namen van betrokken ontwikkelaars erin gegraveerd.
In de nieuwe groenzone die de komende maanden nog behoorlijk groen moet worden zijn diverse speellaanleidingen geplaatst, zoveel mogelijk gemaakt van het hout van gekapte bomen uit de buurt.

Een reacti

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*