Home / Cultuur / Nederlands Kampioenschap Paaseieren Zoeken in de Bakenhof

Nederlands Kampioenschap Paaseieren Zoeken in de Bakenhof

Nederlands Kampioenschap Paaseieren Zoeken

Aanstaande zondag wordt voor de eerste keer in Arnhem het Nederlands Kampioenschap Paaseieren Zoeken (NKPZ) gehouden. Locatie is de Bakenhof in Malburgen Oost-Noord. Teams uit 12 provincies nemen deel, waaronder een team uit Barneveld in Gelderland. 

Moedig het Gelderse team aan!

Het team uit Gelderland wist de afgelopen jaren het NKPZ  niet 1 keer te winnen. Kom dus op uw paasbest tussen 11:00 en 12:00 uur naar de Bakenhof en moedig het Gelderse team vanaf de Bandijk aan! Het team (vijf zoekers en een coach) zal net als de andere 11 teams in een uur tijd zoveel mogelijk van de 100 verstopte eieren moeten vinden. Het team met de meeste eieren wint.

Bakenhof afgesloten

Een deel van de Bakenhof is a.s. zondagochtend  in verband met het kampioenschap afgesloten en afgezet met lint. Vanaf 9:00 uur zal de jury de eieren gaan verstoppen. Na de prijsuitreiking om 11:30 uur wordt dit deel van de Bakenhof weer vrijgegeven. 

Leuk! Waar is het precies?

Ga ook naar dit voor Arnhem unieke event in Malburgen. Het kampioenschap vindt grotendeels plaats t.h.v. de Bandijk/Bakenhofseweg (splitsing bovenaan de dijk bij het informatiebord over de Bakenhof.)

Datum: zondag 1 april
Tijd: 10:00 – 11:00 uur
Locatie: Bakenhof, t.h.v. splitsing Bakenhofseweg

2 reacties

  1. Hihihihi!!! Ik stuur de kinderen er zondagochtend wel heen 🙂

  2. ….Kom dus op uw paasbest

    Dat gaan we doen! Hahahaha!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*