Home / Gemeente Arnhem / Nieuw asfalt deel Keizerstraat Het Duifje

Nieuw asfalt deel Keizerstraat Het Duifje

Er komt een nieuwe laag asfalt op een deel van de Keizerstraat. Om de wijk Het Duifje bereikbaar te houden, worden de werkzaamheden van 6 mei tot en met 24 mei in zeven fases uitgevoerd.

 Uitvoering tijdens dag en nacht

Sommige werkzaamheden worden overdag en ‘s nachts uitgevoerd, een aantal alleen ‘s nachts. Welke straten in welke periode afgesloten zijn voor alle verkeer, is per fase verschillend. Dit wordt ter plekke met borden aangegeven. Voor fietsers en voetgangers blijven het huidige fietspad en de stoep normaal toegankelijk. Omwonenden zijn per brief op de hoogte gesteld.

Busdiensten

Overdag rijden de bussen volgens de normale dienstregeling. Op bepaalde tijden rijden er in de avond pendelbusjes. Voor informatie over de bussen, zie www.breng.nl

Planning

De planning kan uitlopen, als er sprake is van slecht weer. De gemeente hoopt op uw begrip en doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

 Informatie

  • www.roelofsgroep.nl/gow
  • De Roelofs-app. Deze app voor smartphones is beschikbaar in de app-store voor Android en IOS systemen. Met deze app ontvangt u het laatste nieuws over de werkzaamheden.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*