Home / Akker 71 / Nieuw Beweegcentrum Formupgrade open

Nieuw Beweegcentrum Formupgrade open

Sinds maandag 14 oktober is het nieuwe beweegcentrum van Formupgrade geopend. Het nieuwe centrum ligt naast zwembad de Grote Koppel en is met ruim 2000 vierkante meter het grootste overdekte fitness & beweegcentrum van Arnhem-Zuid. Het in het oog springende gebouw wordt de komende weken van buiten afgewerkt maar van binnen is er al volop activiteit.

Beweegcentrum Fromupgade

Het beweegcentrum komt te liggen op het het nog te realiseren sport en beweegpark in het Olympusgebied.

Van een benedenverdieping in een voormalig verzorgingstehuis naar hypermodern gebouw

Formupgrade is niet nieuw in Malburgen. Meer dan 6 jaar was Formupgrade gevestigd in een voormalig verzorgingstehuis aan de Akkerwindestraat, later omgedoopt als organisatieverzamelgebouw Akker71. Voor Formupgrade was het onmogelijk om in Akker71 uit te breiden. Met de locatie naast het zwembad is het voor Formupgrade nu ook mogelijk om haar diensten uit te breiden. Naast fitness en sportschool zal de nieuwe locatie ook ruimte bieden aan diëtistes, fysiotherapeuten, leefstijlcoaches en andere aan beweging en gezondheid gerelateerde diensten.

Open dagen

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober zijn er open dagen. Iedereen kan dan kennis komen maken met het nieuwe beweegcentrum en de diensten die Formupgrade hier aanbiedt.

Wijkkrant

In de wijkkrant van December zal er een kennismakingsinterview verschijnen, zowel over de nieuwe locatie als met een aantal medewerkers van Formupgrade.

Beweegcentrum Formupgrade

Een reacti

  1. Nu heeft Malburgen geen bioscoop gekregen maar wel een mooi fitnesscentrum!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*