Home / Akker 71 / Nieuw hypermodern bewegings- fysio- en fitnesscentrum in Malburgen

Nieuw hypermodern bewegings- fysio- en fitnesscentrum in Malburgen

 

Impressie Factor Architecten BV

Impressie Factor Architecten BV

Er moet nog begonnen worden met de bouw, maar als het goed is kan iedereen in mei 2019 gebruik maken van een nieuw en hypermodern bewegings- fysio- en fitnesscentrum in Malburgen. Thomas Verheij eigenaar van Formupgrade met diverse vestigingen in Arnhem is de drijvende kracht achter het toekomstige 2000 vierkante meter grote en twee verdiepingen tellende centrum dat past in het ontwikkelingsplan voor het Olympusgebied.

Formupgrade is in Malburgen nu nog gevestigd in Akker71, maar de huidige locatie maakt het onmogelijk om uit te breiden. De nieuwbouw aan de rand van het Olympusterrein (rechts van zwembad de Grote Koppel)  past in de doelstelling dat de gemeente Arnhem heeft met het gebied.

Thoams Verheij

Thomas Verheij op de locatie waar vanaf mei 2019 Formupgrade haar nieuwe deuren opent

Sports & Leisure gebied

De komst van een megabioscoop op een deel van het braakliggende Olympus is sinds november 2017 definitief van de baan. De gemeente Arnhem heeft het gebied eind 2017 officieel aangewezen tot een ontwikkelgebied voor sports & leisure wat naast nieuwe investeerders samen ontwikkeld wordt met de diverse organisaties die zich nu al in het gebied bevinden; zoals het Olympuscollege, Sportbedrijf Arnhem en sportartikelenketen Decathlon.

Wijkkrant

In de aankomende wijkkrant een uitgebreid interview met Thomas Verheij van Formupgrade over het toekomstige nieuwe centrum

5 reacties

  1. Wel mooi dat daar op dat lelijke stuk terrein nu eindelijk eens iets komt!

  2. robert_Stadseiland

    Rechts van zwembad de Koppel 🙂 Maar van welke kant bekeken dan? als ik het zo zie komt het niet op dat lelijke terrein waar nu die vrachtautos regelmatig staan.

    • als ik de onderste foto zo zie is dit duidelijk rechts van het zwembad als je er recht voor staat dus niet op het terrein waar eerst die bioscoop zou komen

  3. Krijgt het centrum parkeerplaatsen of moeten bezoekers bij het zwembad parleren?

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*