Home / Malburgen / Nieuwe kantoorlocatie Hovar officieel geopend

Nieuwe kantoorlocatie Hovar officieel geopend

Op vrijdagmiddag 7 februari 2020 werd officieel de eerste echte kantoorlocatie van Hovar (Huurdersorganisatie Volkshuisvesting Arnhem) aan de Akkerwinde 45 in Malburgen Oost-Zuid geopend. Het pand zal primair als kantoorlocatie dienen voor het bestuur van deze grootste huurdersorganisatie van Arnhem en omstreken.

Hovar

De kantoor-huiskamer van Hovar aan Akkerwinde 45 tijdens de opening met afgevaardigden vanuit o.a. de huurderscommissies, bewonersorganisaties, gemeente en Volkshuisvesting

Kantoor-huiskamer

Het voormalige winkelpand waar Hovar in gevestigd is, is de afgelopen maanden door de bestuursleden flink opgeknapt en aangepast. Het biedt prima vergadermogelijkheden maar in een huiselijke knusse sfeer. In het kantoordeel staat een grote ronde tafel die ook al door andere organisaties buiten Hovar om wordt gewaardeerd.

Voorzitter van Hovar, Arjan Diepstraten bedankte in een korte toespraak Volkshuisvesting Arnhem en gemeente voor de goede samenwerking. Om het beeld van de kantoor-huiskamer helemaal af te maken ontving Arjan uit handen van directeur Volkshuisvesting  Liesbeth van Asten een goed gevulde koekjestrommel.

Hovar

Voorzitter Hovar – Arjan Diepstraten ontvangt uit handen van directeur Volkshuisvesting Liesbeth van Asten een goed gevulde koekjestrommel

Wat doet Hovar?

Huurdersorganisatie Arnhem, de Hovar, is op 1 september 2017 opgericht als een zelfstandige organisatie voor en door huurders van Volkshuisvesting Arnhem (VHA). Huurdersorganisaties hebben een andere rol en meer bevoegdheden dan bijvoorbeeld wooncommissies. De Hovar behartigt de belangen de huurders en zit hiervoor aan tafel met Volkshuisvesting en met de gemeente Arnhem. Daarnaast organiseert Hovar jaarlijks speciale (stads brede) bijeenkomsten over specifieke onderwerpen en om huurders met vragen bij te staan.

Meer informatie over Hovar

Meer informatie over Hovar is hier te vinden.

Een reacti

  1. Mooi stuk. Hopen dat het goed bezocht gaat worden door (vrijwilligers) organisatie’s die in de wijk en dichtbij de bewoners willen zijn.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*