Home / Gezondheid / Nieuwe prikpost in Malburgen

Nieuwe prikpost in Malburgen

Om het de klanten van ZekerWeten in de wijk Malburgen zo gemakkelijk mogelijk te maken, opent ZekerWeten op donderdag 1 maart aanstaande een nieuwe prikpost in het pand van Fysiotherapie Oud Zuid, aan de Dovennetellaan 61 in Arnhem.

Waarvoor kan je er terecht

U kunt in de prikpost terecht voor bloedafname aangevraagd door huisarts of verloskundige en voor het inleveren van materialen voor laboratorium onderzoek.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 09:30-11:30 uur.

Locatie

Fysiotherapie Oud Zuid, Dovenetellaan 61, 6841EB Arnhem.
Deze locatie is goed te bereiken vanuit de wijk Malburgen, zowel voor als in de directe omgeving is voldoende parkeerruimte.

Over ZekerWeten

Soms vindt een huisarts of verloskundige het nodig om in het belang van uw gezondheid verder diagnostisch onderzoek te laten doen.

Voorbeelden hiervan zijn; bloed- en urineonderzoek, röntgenfoto’s, weefselonderzoek, longfunctieonderzoek of een hartfilmpje. U mag zelf kiezen waar en door wie u diagnostisch onderzoek laat uitvoeren. Kiest u voor ZekerWeten, dan gaat u voor snelheid en gemak, maar bovenal voor de beste diagnostische expertise omdat ZekerWeten verbonden is aan topklinisch ziekenhuis Rijnstate.

ZekerWeten heeft meerdere locaties, ook bij u in de regio! Bezoek onze website www.zekerweten.nl voor meer informatie over onderzoeken en locaties.

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.