Home / Malburgen / Officiële start van aanleg glasvezel in West

Officiële start van aanleg glasvezel in West

Op woensdagmiddag 15 mei werd er feestelijk het officiële startsein gegeven voor de aanleg van glasvezel in West door KPN. Kinderen vanuit de Kinderclub van Rijnstad voerden de officiële start op het terrein van MFC de Spil uit.  

Een quiz, een graafmachine en taart

KPN die het gehele glasvezelnetwerk in Malburgen aanlegt had leuk uitgepakt om dit officiële moment te vieren. Kinderen van de Kinderclub in MFC de Spil kregen eerst een korte uitleg over wat glasvezel eigenlijk is en wat de voordelen ervan zijn. Daarna volgde een quiz waarbij de winnaar als prijs de graafmachine mocht bedienen om symbolisch het eerste gat te graven. De andere kinderen voorzien van veiligheidshesjes en schepjes  mochten het gat dichtgooien. Als afsluiting was er voor alle kinderen taart.

KPN glasvezel

Glasvezel ook in andere wijkdelen

In Malburgen West ligt al op veel plaatsen glasvezel en op dit moment wordt er druk gewerkt in Malburgen Oost-Zuid. Binnenkort zal ook de start van aanleg zijn in wijkdeel Oost-Noord.
Voor iedereen die meer wil weten over glasvezel is elke vrijdag een infostand van KPN geopend in MFC de Malburcht. Hier kan je terecht met al je vragen en kan er ook worden aangeven wanneer er ongeveer in uw buurt zal gaan worden aangelegd.

Website en wijkkrant

Op de website https://www.kpn.com/internet/glasvezel.htm – kan precies worden aangeven of er glasvezel bij u binnenkort wordt aangelegd.

In de aankomende wijkkrant zal er een interview zijn met KPN over de aanleg van glasvezel in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*