Home / Gemeente Arnhem / Ondergrondse containers gaan in september dicht in de wijk Malburgen

Ondergrondse containers gaan in september dicht in de wijk Malburgen

De ondergrondse containers in de Arnhemse woonwijken gaan weer dicht. Het gaat om de ondergrondse containers voor restafval en de ondergrondse containers voor Plastic verpakkingen, Blik en Drinkpakken (deze staan bij wooncomplexen/bovenwoningen).

In West worden de ondergrondse containers op dinsdag 24 september afgesloten. In Oost-Zuid worden de ondergrondse containers op woensdag 25 en donderdag 26 september afgesloten.

Om ondergrondse containers te openen Afvalpas nodig

U heeft een afvalpas nodig om afval in de ondergrondse container te gooien. Heeft u geen afvalpas meer? Vraag dan een nieuwe pas aan via www.afvalbalie.nl of via de SUEZ servicelijn 0800 366 69 99.

afvalpas afbeelding

Bovenstaande is een voorbeeld van de afvalpas en de paslezer, die in de linker voorzijde van de container is geplaatst

Wat betaal ik voor het wegbrengen van afval naar de ondergrondse containers?

U betaalt geen extra kosten als u afval in de ondergrondse container gooit, want u betaalt hiervoor al afvalstoffenheffing.

Meer informatie?

De schonebuurtcoaches zijn geregeld in de wijk. Vraag hen gerust om informatie en tips. Op www.arnhem.nl/afval vindt u onder ‘actueel’ meer informatie over welke containers dicht gaan in de wijk en de meest gestelde vragen. Zie ook onderstaande flyer.

 

3 reacties

  1. Vraag is nu natuurlijk hoe lang je geen extra kosten betaald. Volgens mij is de gemeente Arnhem allang bezig om betaald per zak in te gaan voeren. Kwestie van tijd! En dan betalen we dus en afvalstoffenheffing en ook nog eens iedere keer als de klep open moet. Veel bewoners in Malburgen willen dit niet betalen dus meer afval op straat of naast de container!

  2. Weet iemand ook of we 2 afvalpasen voor 1 adres kunnen krijgen?

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*