Home / Malburgen / Opsporing Verzocht toont nieuwe beelden overval snackbar in Arnhem

Opsporing Verzocht toont nieuwe beelden overval snackbar in Arnhem

Arnhem – Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 10 december aandacht aan het onderzoek naar een overval op snackbar het Hoekje in Arnhem. Deze overval vond plaats op maandag 20 mei omstreeks 22:15 uur. Tijdens de uitzending worden niet eerder getoonde beelden uitgezonden. Zo is te zien dat de verdachte via de John Frostbrug de wijk Malburgen inloopt.

Het onderzoeksteam roept via Opsporing Verzocht op om mee te helpen deze overval op te lossen. Mogelijk zijn er mensen die de verdachte hebben zien lopen of van de beelden herkennen. Heb je informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of als je liever anoniem blijft via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 10 december live uitgezonden op NPO2. Omroep Gelderland besteedt woensdag 11 december in de uitzending van Bureau GLD aandacht aan deze zaak. Deze uitzending is om 17:20 uur en wordt tot en met 23:20 uur elk uur herhaald.

 

2 reacties

  1. In mei??? Waarom nu pas!? Alleen mensen met een camera of een fotografisch geheugen kunnen toch nog zoiets herinneren?

  2. Waarom gebruiken ze de camerabeelden niet bij de brug? Daar moet hij op te zien zijn.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*