Home / Malburgen / Organiseer je een activiteit(en) in Malburgen? Maak het bekend via het Malburgs’ Activiteiten Overzicht!

Organiseer je een activiteit(en) in Malburgen? Maak het bekend via het Malburgs’ Activiteiten Overzicht!

Malburgen kent per maand honderden activiteiten. Van kinderactiviteiten tot ouderenontmoetingen en van wekelijkse bingo’s tot dagelijkse taallessen Veel van deze activiteiten zijn bekend, maar nog veel meer niet. Een veel gehoorde klacht in de Wijkbeheergroepen en de Wijkplatforms is dan ook dat er geen overzicht is van activiteiten zowel voor bewoners als organisaties. Aankomende april komt hierin verandering

Honderden activiteiten zichtbaar op één plek

Op dit moment heeft de wijkmedia van Malburgen al meer dan 230 activiteiten in beeld, die gaan vanaf komende week worden toegevoegd. Het gaat dan om activiteiten die vallen onder de volgende categorieën: Bewonersorganisaties, Bewegen & Sport, Jeugd & Jongerenactiviteiten, Sociaal & Ontmoeten, Welzijn & Ondersteuning, Educatie & Scholing en Kunst & Cultuur.

Mooi! Ik wil heel graag de activiteit(en) van onze organisatie toevoegen, hoe doe ik dat?

Voorlopig moet u de activiteit nog aan ons doorgeven via mail. Zelf makkelijk toevoegen wordt zeker mogelijk, maar voorlopig nog niet. Wij voeren de activiteit nu zelf nog in. De voorwaarden waar een activiteit aan moet voldoen staan hier vermeld. Hierin staat ook welke gegevens we minimaal nodig hebben om een activiteit toe te voegen.

Zijn er kosten aan verbonden of zijn er advertenties zichtbaar bij mijn getoonde activiteit?

Er zijn geen kosten verbonden aan de bekendmaking er worden ook geen advertenties getoond. Daarnaast worden bezoekersgegevens/statistieken niet gedeeld met commerciële partijen.

Waar meld ik de activiteit aan?

De activiteit kan u aanmelden via activiteit@inmalburgen.nl

Meer informatie

Voor meer informatie, suggesties of opmerkingen over het activiteitenoverzicht kan u contact opnemen via: info@malburger.nl 

2 reacties

  1. Hallo, mag ik ook voor het hele jaar onze activiteiten aanmelden in de Malburcht? En is het nu een activiteiten agenda of overzicht?

    • Beste Corrie, geen probleem! Graag juist zoveel mogelijk activiteiten in 1 keer (voor dit jaar.) Het is een overzicht van activiteiten op basis van datums.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*