Home / Gemeente Arnhem / Praat en denk online mee over bomen in Arnhem

Praat en denk online mee over bomen in Arnhem

Praat en denk vanuit uw luie stoel mee over het nieuwe bomenbeleid. Bepaal zelf het moment en de plek om mee te denken en te praten. Ga naar: www.bomenplanarnhem.nl en laat weten wat uw ideeën zijn. Ga met andere inwoners en organisaties in gesprek over verschillende onderwerpen. Bekijk welke dilemma’s er zijn. Volg wat er tijdens bijeenkomsten besproken is en hoe het proces naar een nieuw bomenbeleid verder verloopt.

Banner bomen

Beleid

Wat voor stad wil Arnhem zijn en welke rol spelen bomen daarin? Bomen zijn belangrijk voor duurzaamheid, biodiversiteit, klimaat, beleving en gezondheid. Maar bomen hebben ook een schaduwkant, zoals bladval of schaduw op zonnepanelen. De gemeente werkt aan een nieuw bomenbeleid en wil hierover met Arnhemmers in gesprek.

Boompicknicks

Liever offline meedenken en meepraten? Kom dan langs op de boompicknicks. De picknicks vinden in de avond plaats op 9 april, 16 april, 23 april en 7 mei. Iedere picknick heeft een ander thema en wordt op verschillende plekken in Arnhem gehouden. Definitieve thema’s, locaties en tijdstippen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Voor meer informatie zie: www.bomenplanarnhem.nl

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*