Home / Cultuur / Ruimtekoersfestival: het aftellen kan beginnen!

Ruimtekoersfestival: het aftellen kan beginnen!

Van woensdag 3 tot en met zondag 7 juli 2019 strijkt het grootste kunst & cultuur festival van Arnhem in Malburgen neer. Samen genieten van theater, muziek, kunst, en workshops. Een uitgebreid programma wat door tal van organisaties voor jong en oud wordt georganiseerd en midden in Malburgen aan de Paardebloemstraat en op en rondom de middenberm Nijmeegseweg!

Programma’s en activiteiten

Het Open Call programma van cultuurcentrum Rozet is bekend en kun je hier vinden. Voor kinderen hebben we een spannend avonturenprogramma samengesteld.

Lievelingsgerechten en speciaalbieren

En wat dacht je van borrelen in de zomerzon op ons superknusse terras? Café Vrijdag neemt een bijzonder assortiment aan speciaalbieren en ander lekkers voor je mee. In ons restaurant A Place to Eat eet je voor een zacht prijsje de lievelingsrecepten van bewoners van Arnhem-Zuid. Alvast reserveren? Dat kan hier!

Hele Programma

Maar er is nog heel veel meer te doen, te bekijken en te beleven. Van talks tot muziek, (ver)beeldende kunst en tal van voorstellingen.

Klik hier voor het hele programma!

Wijkmedia Malburgen

De wijkmedia zal ook de komende weken aandacht besteden aan de diverse onderdelen van het programma en aanwezig zijn tijdens het festival.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*