Home / Kunst / Ruimtekoersfestival – maak deel uit van het Geluid van Zuid!

Ruimtekoersfestival – maak deel uit van het Geluid van Zuid!

Reis jij wel eens over de Nijmeegseweg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met een uniek muziek kunstwerk kan je jouw verhaal delen met het publiek tijdens het aankomende Ruimtekoersfestival dat van 3 t/m 7 juli op en rondom de Nijmeegseweg wordt gehouden .

Tijdens het festival hoor je vanaf een uitkijkpost langs de middenberm van de Nijmeegseweg de stemmen van échte Arnhemmers, aangevuld met elektronische muziek en omgevingsgeluiden. Het publiek krijgt koptelefoons op en al luisterend ontstaat er een hyper-realiteit waar de verhalen van de mensen die je voorbij ziet rijden tot leven lijken te komen. De stem van een verteller verbind de verschillende verhalen aan elkaar en stuurt de kijkrichting van het publiek.

Wie ben ik

Mijn naam is Cassandra Onck, ik ben twee jaar geleden afgestudeerd als zangeres en muziektheatermaker aan ArtEZ in Arnhem. Samen met Mauro Casarini (componist en theatermaker) maak ik voor het Ruimtekoers Festival in Arnhem de audio installatie: het Geluid van Zuid. Hiervoor ben ik op zoek naar de verhalen van de Arnhemmers die dagelijks over de Nijmeegseweg heen reizen. Waar komen ze vandaan, waar gaan ze naartoe en op welke manier zijn de verschillende verhalen met elkaar verbonden?

Deel je verhaal met ons en werk mee aan dit unieke kunstwerk

Zou jij het leuk vinden jouw verhaal met ons te delen? Dan kom ik graag volgende week, tussen 17 en 23 juni, bij je langs om je te interviewen

Mail me via cassandra_onck@hotmail.com of telefonisch via 06-34319351

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*