Home / Malburgen / Stickers tegen verkoop aan de deur groot succes

Stickers tegen verkoop aan de deur groot succes

foto sticker
De stickeractie tegen colportage (en collectanten) is een groot succes. De stickers zijn sinds 1 juni officieel te koop. Drukkerij Gerritsen die de sticker drukt geeft aan er al tientallen verkocht te hebben. Al voor 1 juni was er al veel vraag naar door berichten in de wijkmedia aldus de drukker.

2 soorten stickers
De sticker is in 2 soorten te koop. Ja-Nee, dan wenst u geen verkopers aan de deur maar collectanten zijn wel welkom. Nee-Nee, dan wenst u zowel geen collectanten als verkopers aan de deur.

Nee-Nee
Wat duidelijk nu al blijkt is dat de “Nee-Nee” sticker de voorkeur heeft. Er zijn nu slechts enkele Ja-Nee stickers verkocht. Veel bewoners kopen de sticker ook voor een bejaard familielid of kennis. Het komt regelmatig voor dat vooral oudere bewoners uit Malburgen worden benaderd door nep-verkopers met smoesjes aan de deur, om binnen te komen of om proberen op te lichten. De sticker geeft een duidelijke uniforme boodschap, dat verkopers (en collectanten) niet gewenst zijn.

Waar te koop?
De stickers zijn ondanks eerdere berichten in de wijkmedia nu alleen nog te koop bij Drukkerij Gerritsen, maar zullen vanaf maandag 6 juni ook te koop zijn bij de wijkwinkel in Het Bruishuis.
Mocht de vraag naar de stickers uit Malburgen West toenemen, zal deze ook daar worden aangeboden.

Prijs
De stickers kosten 1,- Euro per stuk, zijn goed leesbaar van een afstandje en zijn van weerbestendig materiaal gemaakt. Qua formaat passen ze bijvoorbeeld goed boven of onder de deurbel op een deurpost.

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*