Home / Jeugd Activiteiten / Tal van leuke activiteiten tijdens herfstvakantie in Malburgen

Tal van leuke activiteiten tijdens herfstvakantie in Malburgen

Nog eventjes en dan is het al weer herfstvakantie. En vakantie betekent dat er weer tal van leuke activiteiten worden georganiseerd in Malburgen. Rijnstad heeft in samenwerking met Arnhem Sport en andere partners weer een week vullend en afwisselend programma samengesteld waar je aan mee kan doen. Activiteiten zowel binnen als buiten, en dit jaar ook een herfstvakantie activiteit waarbij je je ouder(s) mee moet nemen.

Wat kan je allemaal doen?

De aftrap begint op maandag 14 Oktober op playground De Hobbit met een 4×4 voetbaltournooi. Dinsdag staat een watervoetbaltournooi in de Grote Koppel op het programma. Woensdag 16 oktober is er het Moeder en Kind dag in MFC de Spil. Donderdag de 17de is er een muziek workshop in Rozet (we fietsen vnaaf de Spil.) Of doe donderdag mee met de sprookjesdag bij de Hobbit. Er wordt weer super afgesloten met op vrijdag 18 oktober een familie uitstapje naar Tivoli en het  populaire Halloween disco zwemmen in zwembad de Grote Koppel.

Leuk, ik ga en doe mee!

Check dan eerst even de flyer hieronder voor alle details. En geef je op tijd op voor sommige activiteiten via dit email adres: Kinderwerk.Malburgen@rijnstad.nl

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*