Home / Jeugd Activiteiten / Terugblik Voorjaarsvakantie kinderactiviteiten Rijnstad en Sportbedrijf

Terugblik Voorjaarsvakantie kinderactiviteiten Rijnstad en Sportbedrijf

Afgelopen week was het voorjaarsvakantie en dat betekent dat er ook weer een apart vakantieprogramma georganiseerd werd door het kinderwerk van Rijnstad en Sportbedrijf Arnhem. Verspreid door de wijk waren er verschillende activiteiten.

Weekvullend programma

Op maandag was er een grime- en schminkworkshop in de Spil. Kinderen leerden hier zelf hoe ze konden schminken en mochten dit natuurlijk meteen op elkaar toepassen. Op dinsdag waren we in Immerloo, waar een kickboksworkshop gegeven werd en kinderen hele mooie creaties van ijsstokjes hebben gemaakt. Deze middag werd afgesloten met een gezellige disco in Prisma. Woensdag was het gelukkig droog, want toen stond een uitje naar de Leuke Linde en Bounz op het programma. Met een bus vol vertrokken we vanaf de Malburcht richting Klarendal. Op donderdag was het tijd voor muziek. In de ochtend waren er verschillende workshops waar kinderen aan deel konden nemen, zoals percussie, een eigen trompet maken en een echte dj-workshop. ’s Middags was het feest en konden de kinderen laten zien wat ze die ochtend geleerd hadden en hebben we nog met z’n allen meegedaan met Zumba les! Wat een feest! Iedereen bedankt voor deze geslaagde vakantieweek.

Activiteiten Kinderwerk Rijnstad

Rijnstad organiseert met Sportbedrijf Arnhem zowel wekelijks als ook tijdens de vakanties tal van activiteiten op verschillende locaties in de wijk voor kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot en met 12 jaar. Meer informatie: zie inmalburgen.nl, bezoek een van de wijkcentra of MFC’s in Malburgen of neem contact op met een van de kinderwerkers van Rijnstad.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*