Home / Cultuur / Tien jaar Familiedag Prisma

Tien jaar Familiedag Prisma

Op 5 Juli werd voor de tiende keer de Familiedag gehouden. Een middag dat het plein tussen de Mozaiekschool en Prisma bruist van activiteiten en plezier. Van henna tot aan Chinese dans, van frikandellen tot aan een tokkelbaan en van een rommelmarkt tot aan schaken. Natuurlijk ontbrak daarnaast ook niet de de traditie van gratis suikerspin en popcorn. Dit jaar meer activiteiten en meer partner organisaties die hun bijdrage leverden. Als dan het weer ook nog eens meezit, dan maakt dat de dag nog eens extra leuk en extra druk.

Tien jaar

De Familiedag werd voor het eerst georganiseerd in 2007 door stichting Prisma op het Brandenburgseplein in Immerloo.  Toen om aan de net opgerichte stichting aandacht te schenken in de wijk. Daarna heeft de stichting de jaarlijkse activiteit vrijwel altijd georganiseerd op het plein tussen de Mozaïekschool en het gebouw waarin Stichting Prisma ook al tien jaar in is gehuisvest.

Dit jaar leverden verschillende organisaties een bijdrage zoals Rijnstad en Kunstbedrijf Arnhem en was er een breder aanbod aan activiteiten, zoals kennismaken met een muziekinstrument. Gezien de enorme drukte van de vele honderden kinderen een zeer geslaagde jubileum Familiedag.

Meer foto’s zijn achter deze link te vinden.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*