Home / Malburgen / Uitbreiding wijkwebsite – archief

Uitbreiding wijkwebsite – archief

De wijkwebsite van Malburgen wordt steeds beter bezocht en daar zijn we heel blij mee als wijkmedia. Zo werd de website www.malburger.nl in week 43 – 4029 keer bezocht. Uit de sitestatistieken blijkt dat niet alleen de nieuwsberichten populair zijn maar ook de meer statische pagina’s over wijkinformatie, wijkgeschiedenis, de digitale wijkkrant als ook het Malburgs’ archief.

Vragen

En dan zijn er de vragen die via de mail binnenkomen: van vragen over waar kan ik de vergaderstukken vinden tot aan vragen over huren en kopen in Malburgen en de bouwontwikkelingen in bijv. Meinerswijk. Gegevens die vaak al wel zijn behandeld in de openbare overleggen van het wijkbeheer (wijkplatforms) maar nog niet zijn opgenomen in het archief wat voor veel bezoekers (inwoners van Malburgen, Immerloo en Het Duifje) nuttig kan zijn.

Uitbreiding

Vanaf begin 2019 zal het Malburgs’ archief flink worden uitgebreid: niet alleen met nieuwe informatie maar ook met veel informatie uit het verleden (vanaf 2001): van verslagen uit tal van bewonersgroepen tot info over afgegeven vergunningen, plantekeningen, projectoverzichten etc. Alles netjes geordend op onderwerp – alles centraal en goed doorzoekbaar. Beschikbaar vanaf januari/februari 2019.

Dit is een eerste item over de veranderingen/uitbreidingen  die in 2019 aan de wijkwebsite worden gedaan.   

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*