Home / Jeugd Activiteiten / Voorjaarsvakantie activiteiten in Malburgen

Voorjaarsvakantie activiteiten in Malburgen

Nog een week en dan is het weer voorjaarsvakantie! Rijnstad en Arnhem Sport hebben ook deze keer weer een leuk en afwisselend programma samengesteld  uit tal van voorjaarsvakantie activiteiten waar jij weer veel kan doen en beleven. Hieronder in de flyer staat het allemaal. Ook waar je je moet opgeven om mee te doen en wat het eventueel kost.

Van Bounz tot muziekdag

Houdt je van muziekmaken, bouncen of disco? Kijk dan snel in onderstaande flyer (klik er op voor groter) voor alle activiteiten. Activiteiten vinden plaats op verschillende plekken in de wijk. Ook gaan we met z’n allen naar het bekende springparadijs Bounz en de speeltuin Leuke Linde in Arnhem Noord.

Wanneer kan ik meedoen en mag ik meedoen?

Alle activiteiten vinden plaats in de vakantieweek tussen maandag 12 en donderdag 15 Februari, op verschillende locaties in de wijk (en ook daarbuiten.)

Ben je tussen de 4 en 12 jaar, dan is er voor elke leeftijd wel wat te doen deze voorjaarsvakantie. Let even op of je niet te jong bent om mee te mogen doen. Soms moet je ook wat meenemen, alles staat hieronder uitgelegd in de flyer!

flyer activiteiten voorjaarsvakantie

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*