Home / Jeugd Activiteiten / Vakantieactiviteiten – Rijnstad & Sportbedrijf

Vakantieactiviteiten – Rijnstad & Sportbedrijf

Rijnstad & Sportbedrijf hebben samen dit jaar weer een geweldig vakantieactiviteitenprogramma neergezet. Dit jaar overigens niet alleen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar maar ook ouders kunnen aan veel activiteiten meedoen. De activiteiten beginnen  woensdagmiddag 3 juli met een groot en vooral sportieve kick-off in het Gelredome. Daarna zijn er tal van vakantieactiviteiten op verschillende locaties in Malburgen tijdens de eerste twee weken en laatste week van de zomervakantie.

Vakantieprogramma in Malburgen boordevol activiteit

Het programma van Rijnstad & Sportbedrijf is net zoals in voorgaande jaren verdeeld over diverse locaties in de wijk Malburgen. In De Hobbit De Spil, Immerloo (Gelderseplein) en in de Malburcht. Activiteiten zijn zowel in de ochtend als middag en gevarieerd zowel voor jongere als oudere kinderen.
Ouders zijn bij de meeste activiteiten van harte welkom om mee te doen. Bij de gratis activiteiten kunnen kinderen komen en gaan wanneer ze willen, ouders blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

Het complete programma staat hieronder in de flyer en in de wijkagenda per dag aangegeven.

Uitstapjes met aanmelding en kleine bijdrage 

Ook dit jaar weer een aantal hele leuke uitstapjes naar Blije Dries en Landerij de Park. Voor deze uitstapjes moet je je (met je ouders) inschrijven. Wanneer en hoe staat onderaan in de flyer duidelijk aangegeven.

GEZOCHT: vrijwilligers

Jaar in jaar uit organiseert Rijnstad & Sportbedrijf geweldige vakantieprogramma’s. met tal van activiteiten waar heel veel kinderen plezier aan beleven. Dat zouden we niet kunnen zonder vrijwilligers. We hebben per locatie al een vaste groep vrijwilligers maar meer hulp is welkom!

Wat vragen we van je? Wat bieden we je?
Minimaal 3 dagdelen hulp bij

activiteiten (week 1,2 en 6)

Een gezellige activiteit met je

kinderen om het zelf te ervaren.

Hulp bij opbouw Gezelligheid en plezier.
Begeleiding van een onderdeel naar

keuze per activiteit

Nieuwe mensen leren kennen.
Hulp bij opruimen Een etentje ter afsluiting van de

vakantie.

Nabespreken over het verloop van de

activiteit.

Een bijdrage aan een leuke vakantie

van kinderen uit de wijk.

En daarom nodigen we je, samen met je kinderen van 4 t/m 12 jaar uit op woensdag 26 juni van 15:00 – 19:00 uur mee te doen met een leuke activiteit. We verzamelen bij De Malburcht en komen daar ook weer terug. Neem je agenda mee zodat je je ook meteen kan aanmelden voor de activiteiten in de zomervakantie.

Meld je aan via dit formulier

Rijnstad & Sportbedrijf

Rijnstad & Sportbedrijf

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*