Home / bijeenkomst / Van grijs plein naar speelfestijn

Van grijs plein naar speelfestijn

Van een grijs en grauw plein met weinig speel aanleidingen naar een natuurlijk en uitdagend speelfestijn met stammen, zand, water, plekkken om te ontdekken en in te ravotten. Dat is het nieuwe plein bij de Johannesschool in Immerloo.

Gezond Schoolplein
Met dank aan tal van sponsors zoals Jantje Beton, ANWB het Oranje Fonds en ook het Wijkplatform Malburgen is er in een jaar tijd een geweldig speellocatie verrezen achter de Johannesschool. Niet alleen de sponsors hebben dit mogelijk gemaakt, maar ook heel veel vrijwilligers, waaronder veel ouders

Het plein is het eerste vrij toegankelijke Gezonde Schoolplein van Arnhem, waarbij de nadruk zowel ligt op het veel en actief bewegen en het gebruik maken van verantwoorde natuurlijke materialen en het creëren van een groene omgeving.

 

Sportieve opening met een gezond tintje
De opening die op 19 November plaatsvond was er dan ook een die in het teken van sport en gezonde voeding stond. Hoofd van de school Vanessa Bijsters opende samen met wethouder sport Gerrie Elfrink het plein, in het bijzijn van mascotte Vito van Vitesse en van Nederlands kampioen discuswerpen Corinne Nugter. Allen benadrukten het belang van sporten en goede voeding.

Meer foto’s zien van de opening? Bezoek de foto pagina’s van website Malburger.nl

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*