Home / Gemeente Arnhem / Vernieuwde website inmalburgen.nl vanaf deze zomervakantie online

Vernieuwde website inmalburgen.nl vanaf deze zomervakantie online

De wijkmedia heeft de afgelopen twee maanden gewerkt aan een vernieuwde versie van de website inmalburgen.nl. inmalburgen.nl is een website dat een overzicht geeft (op een kaart) van alle organisaties (en hun activiteiten) die actief zijn in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje.
De website trekt dagelijks honderden bezoekers, vooral tijdens de eerste weken van de coronacrisis was het erg druk met gemiddeld zo’n unieke 1200 bezoekers per dag . Niet alleen mooi dat er veel gebruik van wordt gemaakt, maar ook een goed leermoment voor de redactie om eens te kijken welke organisatiepagina’s de afgelopen periode nu veel werden bezocht cq naar wat voor soort informatie veel vraag is op basis van zoektermen.

Verbeteringen

Op basis van bezoekersinformatie van vooral de afgelopen twee maanden worden een aantal verbeteringen doorgevoerd. Door toepassing van nieuwe dynamische elementen zal o.a. het zoeken naar informatie, aanpassing van informatie en de indexering (op basis van o.a. zoektermen, behoefte of beter kenbaar maken van specifieke informatie) sterk verbeteren. Daarnaast wordt de nieuwe website vele malen sneller en zal geheel conform de https standaard zijn.

Waardering

Nieuw is dat bezoekers via waardering (reactie en sterren rating) kunnen aangeven of een organisatie en/of activiteit vanuit die organisatie goed, behulpzaam en of nuttig is.

Organisaties kunnen zelf informatie toevoegen of aanpassen

Organisaties kunnen makkelijk ook zelf informatie toevoegen of aanpassen. Wel alleen na aanmelding om misbruik (spam) te voorkomen.

Nieuw uiterlijk en indeling

De website zal ook een ander uiterlijk krijgen met een duidelijkere sociale kaart, pictogrammen en omschrijvingen. Met name voor gebruik op telefoon zal de website makkelijker zijn in gebruik. De indelingen op basis van onder andere zoekcriteria is ook verbeterd.

Voor een impressie zie de afbeelding van de nieuwe voorpagina hieronder zoals deze op een desktopcomputer zal verschijnen.

inmalburgen.nl

De vernieuwde voorpagina van inmalburgen.nl zoals getoond zal worden op een desktop computer

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*