Home / Malburgen / Vragen over de wijkteams?

Vragen over de wijkteams?

Op vrijdag 13 maart 2015 is er – tijdens de Arnhemse markt – van 10.00 tot 12.00 uur een inloopochtend in de zaal van de Walburgiskerk St.Walburgisplein 1 Arnhem. Tijdens deze bijeenkomst kunnen Arnhemmers uit alle wijken hun ervaringen met de zorg-wijkteams in de eerste maanden bespreken. Deze inloop wordt georganiseerd door de ouderenbonden ANBO, KBO en PCOB en de Seniorenraad Arnhem.

Sinds 1 januari 2015 werkt Arnhem met ‘wijkteams’ en worden keukentafelgesprekken gevoerd. Juist in deze eerste maanden zijn wij, samen met de gemeente Arnhem, benieuwd naar de ervaringen en reacties van de doelgroep. “Hoe eerder we op de hoogte zijn van zaken die niet helemaal goed lopen, hoe beter. We kunnen het ook direct doorgeven aan de gemeente Arnhem”, aldus de voorzitters van de Seniorenraad en de bonden. Zij zijn bijzonder tevreden gezamenlijk dit initiatief te hebben ontwikkeld.

Het zorg-wijkteam actief in de wijk Malburgen

Het zorg-wijkteam actief in de wijk Malburgen

Tijdens de bijeenkomst zullen behalve leden van de organiserende besturen ook vertegenwoordigers van de gemeente Arnhem aanwezig zijn. Zo mogelijk kan een probleem direct worden opgelost; in ieder geval zal een goede verwijzing mogelijk zijn. Het voordeel van deze samenkomst is dat er geen afspraak gemaakt hoeft te worden. Hoewel de inloop in eerste instantie bedoeld is voor de doelgroep senioren (55-plus) is iedere Arnhemmer welkom.

Ook als er (nog) geen problemen zijn, maar als iemand vragen heeft over zaken als: hoe wijkteams functioneren, hoe gaat het met mantelzorg, hoe vraag ik thuiszorg aan, is men van harte welkom dit tijdens een kopje koffie of thee te bespreken in de Walburgiskerk op vrijdagochtend 13 maart 2015.

Locatie: zaal Walburgiskerk

St.Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*