Home / Gemeente Arnhem / Wat vindt u belangrijk voor het toekomstig busvervoer? Vul de enquête in!

Wat vindt u belangrijk voor het toekomstig busvervoer? Vul de enquête in!

Tot en met 16 september kunnen alle inwoners van Arnhem nog een enquête invullen vanuit de gemeente Arnhem. De enquête heeft betrekking op het openbaar busvervoer in uw wijkdeel (Malburgen is in de enquête opgedeeld in de wijkdelen Oost, Noord en West.) De enquête wordt gehouden door de gemeente omdat het openbaar busvervoer opnieuw wordt  aanbesteedt. De nieuwe aanbesteding is een belangrijke stap, omdat daarmee de OV-koers wordt vastgelegd voor de periode 2023-2033. Het contract met de huidige vervoerder Breng loopt af in december 2022.

Laat uw stem horen!

Om de provincie kenbaar te maken, welke wensen en eisen de gemeente Arnhem heeft voor het openbaar busvervoer in en om de stad, willen we ons zo breed mogelijk oriënteren. Daarbij vinden we het van uiterst belang om u als inwoner te betrekken bij het opstellen van een lijst met wensen en eisen. Met andere woorden wat vindt u belangrijk aan het busvervoer in uw wijk of buurt? Is dat bereikbaarheid, frequentie, prijs of de kwaliteit van het busvervoer.

Enquête 

De enquête die anoniem is bestaat uit een korte (meerkeuze) vragenlijst. Deze vragenlijst bestaat uit vragen en stellingen, waarmee u als inwoner kenbaar kunt maken hoe u over het openbaar busvervoer denkt en wat u belangrijk vindt om mee te nemen in de uitwerking van het toekomstige openbaar vervoer in Arnhem. De gemeente inventariseert uw inbreng en neemt dit mee naar de provincie.
Neem deel aan de enquête, via onderstaande link:

Wensen en Eisen voor het openbaar busvervoer in Arnhem

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*