Home / Malburgen / Weer ongeluk met gewonde op kruising Koppelstraat-Zeegsingel

Weer ongeluk met gewonde op kruising Koppelstraat-Zeegsingel

ongeluk_Zeegsingel1
Het gebeurt vaak, een ongeluk op de kruising Koppelstraat-Zeegsingel. Zo ook op de ochtend van 8 september toen er weer een aanrijding plaatsvond. Deze keer tussen een auto en motor met een gewonde tot gevolg.  Bewoners die in de omgeving van de kruising wonen zijn de talloze bijna- en ongelukken gewend.

Bekend probleem
Zo geeft een bewoner aan dat het een bekend probleem is. Er gebeuren regelmatig ongelukken, soms met gewonden en tot nu toe een keer met dodelijk afloop. De leden van bewonersorganisaties hebben het gevaar van de kruising al verschillende malen aangegeven tijdens vergaderingen en bijeenkomsten met gemeente. Ook is de gevaarlijke kruising tijdens de wijkschouwen – waar bewoners samen met gemeente naar problemen in de wijk kijken aan de orde gekomen.

Snelheid & Rotonde
Veel bewoners zijn het er over eens een rotonde zal het probleem oplossen, maar belangrijker is dat de snelheid eruit moet bij het naderen van de kruising. Er wordt vaak veel te hard gereden over de Koppelstraat, vooral verkeer komend vanaf de kant van Kronenburg. Ook de gemeente erkende eerder tijdens een wijkschouw al dat een rotonde de beste oplossing is, maar dat een rotonde fysiek niet mogelijk is op deze locatie.

Ook een gevaarlijke verkeerslocatie of situatie in Malburgen waar u graag een keer aandacht voor wil? Mail het naar de redactie van de wijkwebsite info@malburger.nl

Een reacti

  1. Joop van der Linden

    Het wordt tijd voor meer controles. Het zijn altijd dezelfde autos qua merk en chauffeurs. Dreigende mobilisten die mensen met hun auto bedreigen.
    Een rotonde ok, maar dan ook controles en snelheidsbeperkingen.
    Neem eens een dag rond de spitsuren het kruispunt op met cameras.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*