Home / Gemeente Arnhem / Wegonderhoud Huissensestraat en St. Gangulphusplein

Wegonderhoud Huissensestraat en St. Gangulphusplein

In de aankomende periode van maandagavond 18 juni tot en met zaterdagochtend 23 juni worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt op de Huissensestraat en St. Gangulphusplein. Het gaat hierbij om de vervanging van de toplaag van het asfalt. Nadat de nieuwe toplaag is aangebracht, word vervolgens een nieuwe markering aangebracht zodat de verkeersveiligheid weer is geborgd.

Onderaan in dit bericht ziet u een kaart waar precies deze noodzakelijke werkzaamheden worden uitgevoerd en een omleidingskaart voor het OV.

Overdag zijn alle wegen binnen werkgebied volledig toegankelijk

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 21:00 – 06:00 uur in de ochtend, buiten deze tijden zijn de wegen waaraan gewerkt wordt volledig toegankelijk voor verkeer.
Uitvoering vindt plaats volgens een doordachte fasering en planning die is afgestemd met wegbeheerders, Connexxion en hulpdiensten.

Niet parkeren in het werkgebied tijdens uitvoeringsdagen
In verband met de werkzaamheden is het helaas niet mogelijk uw auto langs de St. Gangulphusplein en Huissensestraat (direct langs het asfalt in het werkgebied) te parkeren tijdens de uitvoeringsdagen. Hiertoe worden tevens aankondigingsborden en afzettingen geplaatst. Graag verzoeken we iedereen, die normaliter zijn of haar
voertuig langs dit deel van de straat geparkeerd heeft staan, de auto uiterlijk maandagavond 18 juni 2018 voor 20:00 uur te verplaatsen naar een locatie buiten het werkgebied. Zo voorkomt u dat uw auto wordt beschadigd.

Winkels en woningen blijven bereikbaar

Het winkelcentrum en de woonwijken rondom het werkgebied blijven altijd bereikbaar. Wanneer tijdens uitvoering het werkgebied niet toegankelijk is voor verkeer worden er omleidingsroutes ingesteld middels bebording. Wilt u weten

Communicatie over deze werkzaamheden

Voor meer informatie over deze werkzaamheden bezoek de site van de uitvoerder: https://www.roelofsgroep.nl/GOW
Of neem contact op met dhr. Kevin Boonk: k.boonk@roelofsgroep.nl  of via 06-10623790.

Werkzaamheden Huissensestraat en St. Gangulphusplein juni 2018

Werkzaamheden Huissensestraat en St. Gangulphusplein juni 2018

Omleidingskaart OV ten tijde Werkzaamheden Huissensestraat en St. Gangulphusplein juni 2018

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*