Home / Gemeente Arnhem / Werkzaamheden en afsluiting Zeegsingel

Werkzaamheden en afsluiting Zeegsingel

De Zeegsingel is sinds maandag 16 oktober afgesloten i.v.m. de verlegging van de watergang en de plaatsing van een nieuwe duiker. De nieuwe duiker is woensdag 18 oktober geplaatst. Werkzaamheden zullen nog zeker tot zondag 22 oktober aanhouden.

duiker

Plaatsing van de nieuwe duiker in verband met de verlegging van de watergang aan de Zeegsingel op 18 oktober 2017

Ecologische groenzone

Naast de plaatsing van een nieuwe duiker onder de Zeegsingel is men ook druk bezig met de aanleg van het laatste deel van de ecologische groenzone. Deze groenzone zal wanneer gereed lopen van het begin van de Zeegsingel (Dotterlaan) tot aan de kruising met de Koppelstraat. Het eerdere deel van de ecologische groenzone wat ligt aan het achterste deel van de Zeegsingel tot aan Fluitekruidstraat werd in 2016 al aangelegd, met daarin diverse natuurlijke speelaanleidingen – dit na het gereedkomen van 66 nieuwe huurwoningen aan de Koppelstraat. Ook in de aanleg van dit laatste deel van de groenzone zullen diverse natuurlijke speelaanleidingen worden geplaatst.

Meer foto’s van de werkzaamheden die de afgelopen dagen plaatsvonden zijn te vinden achter deze link (met dank aan dhr. John Robben.)

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*