Home / Cultuur / Westival en activiteiten bij het Bruishuis trekken veel bezoekers

Westival en activiteiten bij het Bruishuis trekken veel bezoekers

Ondanks dat de schoolvakantie nog niet is afgelopen en veel Malburgers nog op vakantie zijn trok het Westival en diverse activiteiten bij het Bruishuis toch veel bezoekers afgelopen zaterdagmiddag 27 Augustus.

foto westival

Westival voor de derde keer

Het Westival werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd in park West, achter MFC De spil. Met een nieuwe organisatie, voornamelijk bestaande uit bewoners van de Helmkruitstraat e.o. was met sponsors/mede organisators – Jan Linders, Casino Suikerland, Straat in Actie en het Wijkplatform Malburgen West een ruim en zeer sportief programma mogelijk gemaakt en opgezet.

Onder de beats van een DJ konden kinderen genieten van diverse hindernisbanen, er was o.a. een bullride, live voetbaltafelspel, een gladiatorenspel of je kon slaan op een kop van Jut. In een tent was een goochelshow en de allerkleinsten konden zich laten schminken. Het Natuurscentrum verzorgde huifkartochten door de wijk Malburgen. Tevens was een ruim aanbod aan allerlei snacks en drinken. Ondanks de datum in de vakantie kwamen er toch enkele honderden kinderen over de dag verspreid op het festival af. De organisatie sprak van een zeer geslaagde middag.

foto westival

Meer foto’s achter deze link

Activiteiten bij het Bruishuis

Allerlei activiteiten voor kinderen en een  rommelmarkt georganiseerd in de tuin van het Bruishuis trok tevens veel bezoekers. Naast tal van kramen werd er muziek verzorgt door een DJ kon je gratis poffertjes eten en waren er diverse spelletjes georganiseerd.
foto rommelmarkt Bruishuis

Aankomende evenementen

op 10 September is de Wijkdag op en rondom winkelcentrum Drieslag, met naast tal van activiteiten ook een rommelmarkt waarvoor u zich kan inschrijven. Op 7 September is er de Familiedag in Immerloo, georganiseerd door Bewonershuis Prisma en diverse andere organisaties waaronder basisschool Mozaïek. Naast allerlei activiteiten voor kinderen zoals trampolines, allerlei spelletjes en springkussens is er ook een rommelmarkt, inschrijving is niet nodig.De Familiedag vind plaats op en rond het plein tussen Bewonershuis Prisma en de Mozaïekschool, Eimerssingel-Oost 264.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*