Home / Nieuws / Winter Wonderland Run bij lente temperaturen

Winter Wonderland Run bij lente temperaturen

De tweede editie van de Winterwonderland run in Malburgen georganiseerd door Sport Arnhem trok dit jaar ongeveer 40 deelnemers tussen de zes en twaalf jaar, verdeeld in groepen naar leeftijd. Dit jaar geen winterse temperaturen zoals tijdens de eerste editie vorig jaar, maar lenteachtig miezerig weer.

Rondje De Wheme

Sport Arnhem had dit keer gekozen voor een parcours door De Wheme. De allerjongsten renden alleen een stuk heen en terug over het fietspad aan de achterkant buurtcentrum Hobbit tot aan de Keurvorstlaan. Acht jaar en ouder renden een ronde door De Wheme heen, om na ongeveer 500 meter weer bij de finish aan het fietspad achter De Hobbit uit te komen.

Ook voor kinderen die besloten om toch maar niet mee te doen met de Run waren er in buurtcentrum Hobbit allerlei activiteiten georganiseerd met een winterthema.

Meedoen met het volgende ren evenement?

Meedoen kan maar dat is nog eventjes wachten. Traditioneel organiseert Sport Arnhem altijd in de maand April Run4Fun bij MFC De Malburcht. Run4Fun is een groots opgezet ren spektakel voor de hele wijk. Informatie hierover vindt je onder andere op deze wijkwebsite.

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*