Home / Jeugd Activiteiten / Workshop interactief voorlezen op 3 februari in de Spil

Workshop interactief voorlezen op 3 februari in de Spil

Je kind voorlezen is gezellig en eenvoudig en heeft een groot effect op de (taal)ontwikkeling van kinderen. Met interactief voorlezen stimuleer je kinderen om mee te gaan denken en praten over een boek. Daardoor wordt hun taalvaardigheid extra gestimuleerd. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen waaraan vanaf hun geboorte met veel plezier is voorgelezen, een voorsprong op de taalontwikkeling hebben en deze in hun hele schoolloopbaan behouden. De kinderen zijn taalvaardiger, begrijpen teksten beter en hebben meer succes dan kinderen die weinig zijn voorgelezen.

logo_spil logo_spil.gif

Op dinsdag 3 februari organiseert daarom Brede School De Spil een workshop interactief voorlezen voor (groot)ouders met (klein)kinderen. De workshop vindt plaats op:

Datum: Dinsdag 3 februari 2015
Tijd: 11.00-12.15 (Inloop met koffie en thee vanaf 10.45)
Waar? De Spil (ruimte boven) lupinestraat 12
Door: Annet Hylkema, Bibliotheek Arnhem

In de workshop ‘interactief voorlezen’ op 3 februari gaan (groot)ouders van (klein) kinderen ervaren hoe je voorleest met zoveel mogelijk effect. Zodat (groot)ouders zelf hun kinderen en (klein)kinderen kunnen voorlezen en de kinderen ervan profiteren op school.

De workshop wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2015.

Kom ook en maak kans op het prentenboek van 2015 Boer Boris gaat naar zee met vingerpopje! Deze zal worden verloot onder de aanwezigen!

boek_boer_boris

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*