Home / Cultuur / Zaterdag 1 Juni – Free Your Mind 2019

Zaterdag 1 Juni – Free Your Mind 2019

Morgen vindt weer het grootste dance festival van Arnhem plaats op de Stadsblokken, Free Your Mind 2019. Vanaf 13:00 tot 24:00 uur zullen dan weer ruim 15.000 bezoekers kunnen dansen op de beats van meer dan 30 DJ’s verdeeld over verschillende podia waaronder in een reusachtige open tent.

Free Your Mind 2019

Een reusachtige open tent en diverse side stages vormen ook dit jaar weer het Free Your Mind Festival 2019 dat op zaterdag 1 juni ongeveer zo’n 15.000 bezoekers zal trekken.

Parkeren, bezoekers en geluid

Voor de bezoekers is er net als voorgaande edities een aparte parkeerplaats op de Stadsblokken, verkeer wordt hier naar toe geleid. Net zoals in voorgaande jaren In grote delen van West zoals aan de Gelderse Rooslaan staan verkeersbegeleiders om parkeeroverlast te voorkomen. Bezoekers die met het OV komen worden geleid via de Nelson Mandela Brug.

Als compensatie voor mogelijke overlast kunnen bewoners uit een deel van oud-west gratis met maximaal twee personen naar het festival.
De organisatie van Free Your Mind doet er alles aan om overlast door het festival te voorkomen. Zo wordt er rekening gehouden met de richting van het geluid en staan er overal extra afvalbakken op de weg naar het festivalterrein toe

Toch overlast?

Toch overlast van het festival? Meld overlast dan bij de gemeente Arnhem. Via 0900-1809 of via dit meldingsformulier.

Er zijn nog kaarten

Voor Free Your Mind editie 2019 zijn nog kaarten beschikbaar tot 22:00 uur vanavond.
Voor meer informatie over het festival of het kopen van kaarten, klik hier.

2 reacties

  1. O! Ik dacht dat het vandaag al begonnen is? Wat is die muziek nu dan komt toch echt uit meinerswijk die kant op!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*