Home / Cultuur / Zaterdag 23 September – Burendag in Malburgen

Zaterdag 23 September – Burendag in Malburgen

Aankomende zaterdag 23 September is het Burendag. Burendag is een landelijke dag dat je samen met buren of in de buurt iets gaat doen. Dat kan een straat-barbecue zijn, maar ook een opruimdag of bijvoorbeeld samen de speeltuin opknappen. Burendag is een initiatief- en wordt ondersteunt vanuit het Oranjefonds. Elk jaar met meer deelnemers en meer activiteiten!

In Malburgen & Het Duifje

  • Van 09:00 – 16:00 uur kunt u deelnemen aan sociaal tuinieren (Malburgen Oost-Noord) start aan de Graslaan 97. Meer informatie over het project vindt u hier
  • Van 10:00 – 12:30 uur kunt u in Het Duifje weer meedoen met ‘Houd Het Duifje Schoon’ Meer informatie over deze opruimdag die af wordt gesloten met een heerlijke lunch vindt u hieronder
  • Van 12:00 -18:00 uur wordt er voor Het Timmerhuis een mooi programma georganiseerd  Zo zijn er verschillende leuke workshops en de dag wordt afgesloten met  live muziek en lekker eten tijdens de buurtbarbecue. Check de flyer onderaan dit bericht voor alle informatie!
  • Van 14:00 – 17:00 uur kunnen bewoners uit de buurt elkaar ontmoeten in de Kruiskerk aan de Lisdoddelaan 30.

10:00 – 12:30 uur Houd Het Duifje Schoon
Het is zo langzamerhand een traditie aan het worden in Het Duifje. Bewoners (jong en oud) die gezamelijk  2x per jaar de buurt schoonhouden van zwerfafval. Deze succesvolle actie kent iedere keer meer deelnemers en iedere keer een beter resultaat! Ook een traditie is dat er wordt afgesloten met een heerlijke lunch en een klein presentje voor alle deelnemers. U woont in Het Duifje en wil dit jaar ook meedoen? Opgeven hoeft niet maar mag wel. Voor afvalknijpers en afvalzakken wordt gezorgt. Voor alle informatie klik op de afbeelding hieronder:

 

12:00 – 18:00 uur Buurt-barbecue
Als er één locatie in Malburgen Oost-Zuid bekend staat voor leuke activiteiten, creatieve workshops en gezelligheid voor jong en oud dan is het wel het Timmerhuis aan de Akkerwindestraat 29. Iedereen is dan ook van harte welkom om op zaterdag 23 September langs te komen tijdens de buurt-barbecue met tal van activiteiten. Check de onderstaande flyer voor alle informatie!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*