Home / Bruishuis / Benieuwd naar uw ervaringen met de Wmo

Benieuwd naar uw ervaringen met de Wmo

De Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) is er voor mensen die ondersteuning nodig hebben om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, maar ook voor mensen die hulp nodig hebben om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Omdat het op eigen kracht of met hulp van de omgeving niet meer lukt.
De adviesraad Wmo is erg benieuwd naar úw ervaringen met de uitvoering van de Wmo.

Wat doet de adviesraad Wmo Arnhem?

De adviesraad Wmo geeft gevraagd en ongevraagd advies over het Wmo-beleid aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Arnhem. Op onze website, www.adviesraadarnhem.nl, staan al onze adviezen en leest u meer over de adviesraden. De inbreng van Arnhemmers is hierbij erg belangrijk. Wij horen graag úw wensen, verwachtingen, knelpunten of andere zaken rondom het Wmo-beleid van de gemeente Arnhem.

Deel uw ervaring

Wij willen u graag ontmoeten om uw ervaringen te horen en organiseren daarom twee bijeenkomsten. Eén in Arnhem-Noord en één in Arnhem-Zuid, en wel op de volgende dagen en tijdstippen. Let op: tijdstippen verschillen per bijeenkomst!

Wanneer & waar in Arnhem-Zuid

Datum & tijd: dinsdag 11 september 2018.
Tijdstip: 20.00 uur – 22.00 uur (van 19.45-20.00 uur inloop met koffie/thee en wat lekkers)
Waar: Het Bruishuis, Akkerwindestraat 1-25 in Arnhem-Zuid

Voor de route, OV en parkeermogelijkheden, klik hier

Wanneer & waar in Arnhem-Noord

Datum & tijd: maandag 17 september 2018.
Tijdstip: 11.30 uur – 14.00 uur (van 11.30-12.00 uur inloop met een koffie/thee en broodjes)
Waar: De Weerd, Weerdjesstraat 168 in Arnhem-Noord

Voor de route, OV en parkeermogelijkheden, klik hier

Aanmelden

Om logistieke redenen is het nodig om te weten op hoeveel personen we kunnen rekenen per bijeenkomst. Aanmelding dus graag via deze link

Mocht u zich niet digitaal kunnen aanmelden, dan kan dat ook telefonisch op telefoonnummer 06 – 181 411 96. Er is per bijeenkomst ruimte voor 30 personen, dus meld u snel aan! Wij zien u graag op 11 of op 17 september. De Adviesraad Wmo, Debbie Brugman, Dorien Dullaert, Fred Fonk, Martin Knoop, Guido Kranenburg, Marlène Melfor en Ties Smaling

Wij zien u graag op 11 of op 17 september. De Adviesraad Wmo, Debbie Brugman, Dorien Dullaert, Fred Fonk, Martin Knoop, Guido Kranenburg, Marlène Melfor en Ties Smaling.

Klik voor grotere versie in PDF

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*