Home / bijeenkomst / Coronavirus – tal van activiteiten en bijeenkomsten uitgesteld of afgelast in Malburgen

Coronavirus – tal van activiteiten en bijeenkomsten uitgesteld of afgelast in Malburgen

Net als in andere wijken, werd en wordt er de komende dagen in verband met het Corona virus tal van activiteiten afgelast in Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Dit staat los van het aantal deelnemers en/of leeftijd van de deelnemers of waar de activiteit plaatsvindt.

Van afval estafette en NLdoet activiteiten tot wijkbeheergroep vergadering

Veel organisaties nemen verstandig het zekere voor het onzekere en annuleren activiteiten of stellen deze uit. Zo ging vandaag de NLdoet zwerfvuil opruimactie van Heel Arnhem Schoon niet door en morgen de zwerfvuilopruimactie in het Duifje wordt ook afgelast. Bewoners die morgenochtend zaterdag 14 maart toch komen worden door enkele leden van de organisatie vanuit de Wijkbeheergroep Het Duifje opgevangen en uitgelegd waarom het niet doorgaat. Ook de wijkbeheergroep vergadering in Het Duifje aanstaande maandagavond in Bewonershuiskamer de Duiventil gaat niet door.

Komende week(en)

Klankbordgroep Nijmeegseweg: Voor de komende weken is in ieder geval al zeker dat de eerste bewonersbijeenkomst van de nieuwe Klankbordgroep Nijmeegseweg niet doorgaat. Meer over het annuleren van deze bijeenkomst kan u hier lezen.

Afvalestafette van 16 tot en met 23 maart: De gehele afvalestafette en de hieraan verbonden activiteiten die aanstaande maandag bij de Spil zou beginnen is afgelast. Dit hebben de organiserende organisaties gezamenlijk besloten.

Vergaderingen Wijkbeheer Malburgen: De aankomende vergadering van de Wijkbeheergroep Het Duifje op 16 maart is afgelast. Alle overige vergaderingen gaan in overleg met de opbouwwerker en voorzitters van de desbetreffende groepen wel of niet door. Mochten vergaderingen worden afgelast dan maken wij dat zo snel mogelijk bekend, ook via de mailinglijst aan de leden.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*