Home / bijeenkomst / Eerste Klankbordgroep bijeenkomst bouwplannen Nijmeegseweg 21 maart 2020 gaat definitief niet door

Eerste Klankbordgroep bijeenkomst bouwplannen Nijmeegseweg 21 maart 2020 gaat definitief niet door

De eerste bewonersbijeenkomst – de Klankbordgroep Nijmeegseweg op zaterdag 21 maart gaat definitief niet door. Het stedenbouwkundigbureau OD205 dat de bijeenkomst had gepland in het Olympuscollege heeft in samenspraak met de Kerngroep Bewonersparticipatie Malburgen (namens de beide wijkplatforms van Malburgen) besloten om deze eerste Klankbordgroep bijeenkomst niet door te laten gaan. Reden is dat zowel het stedenbouwkundigbureau als de Kerngroep het onverstandig achten om de bijeenkomst vanwege de uitbraak van het Corona virus door te laten gaan. Zowel OD205 als de Kerngroep is van mening dat zoveel mogelijk bewoners, ongeacht leeftijd of gezondheid de kans moeten krijgen om deel te nemen aan de bijeenkomsten. Helaas is dat vanwege de uitbraak van het virus nu onmogelijk op 21 maart 2020.

Uitnodiging via gemeente Arnhem voor deelname aan de eerste Klankbordgroep vergadering

De gemeente Arnhem had gisterenavond al een uitnodiging verstuurd aan de deelnemers van de eerdere Klankbordgroep-bijeenkomsten. Deze genodigden kunnen de uitnodiging vanuit de gemeente Arnhem nu als niet verzonden beschouwen. De gemeente zal de genodigden hiervan nog op de hoogte stellen.

Tot nadere bekendmaking uitgesteld

Het Stedenbouwkundigbureau OD205, de Kerngroep Bewonersparticipatie Malburgen en de gemeente Arnhem zullen op een later moment samen gaan kijken naar een nieuwe datum voor de eerste bijeenkomst. Wanneer dit is, is afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent de uitbraak van het Corona virus.

Vragen & Contact

Mocht u vragen hebben over de annulering van de bijeenkomst of de Kerngroep Bewonersparticipatie Malburgen, dan kunt u contact opnemen met: info@malburger.nl

 

2 reacties

  1. Dank voor het doorgeven maar te verwachten!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*