Home / Cultuur / Deelnemen aan een zomers en sfeervol festival in Malburgen!

Deelnemen aan een zomers en sfeervol festival in Malburgen!

In het weekend van 1 en 2 juli 2017 vindt de vierde editie van Immerloo Park Festival plaats. Een sfeervol, artistiek en gezellig familiefestival in de prachtige groene omgeving van Park Immerloo in Arnhem-Zuid. Het festival heeft duurzaamheid en verbinding hoog in het vaandel staan en biedt een aansprekend programma aan met muziek, theater, dans en workshops. Voor kinderen, maar de volwassenen worden zeker niet vergeten!

Help mee aan het vierde succes!

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en het festivalteam kan jouw hulp daarbij  goed gebruiken. We op zoek naar bevlogen vrijwilligers die willen helpen het festival te realiseren – die een steentje bij kunnen dragen op organisatorisch of dienstverlenend vlak.

Daarnaast kun je je aanmelden als je onderdeel wilt zijn van het programma, bijvoorbeeld met een optreden of workshop. Of wie weet heb je een ander creatief idee waarmee je wilt bijdragen. Het festival staat open voor artiesten, kunstenaars en dansers die hun talenten willen delen; jong en oud, amateur en professioneel.

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken en het ultieme zomergevoel te beleven in een enthousiast team? Of wil je je talenten laten zien op één van de podia van het festival?

Voor een optreden of voorstelling neem je (voor 1 mei as.) contact op met onze programmeurs Lies Joosten en Anouk de Bruijn via mail: programmering@immerlooparkfestival.nl.

Als je een workshop wilt organiseren neem dan voor 22 april as. contact op met Roos op den Dries en Yannick Tongnivi: workshop@immerlooparkfestival.nl.

Voor horeca: Neem dan voor 1 mei as. contact op met Dominique Struik, per mail: admin@immerlooparkfestival.nl of telefonisch: 06 4281 7413

Vrijwilligers kunnen mailen met Linda Berfelo: vrijwilligers@immerlooparkfestival.nl Laat je zien en doe mee!

Informatie over het festival vind je op: www.immerlooparkfestival.nl

 

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*