Home / bijeenkomst / Dubbel afscheid

Dubbel afscheid

Dinsdagavond 15 December vond er in buurtcentrum de Hobbit in het bijzijn van veel leden van het wijkbeheer een dubbel afscheid plaats. Tiny wouters, wijkregisseur voor de wijk Malburgen en Cisca Arnolds, lid van het Wijkplatform Oost en Wijkbeheergroep Oost-Noord namen beiden afscheid.

Tiny Wouters ontvangt uit handen van voorzitter Wijkplatform Joost Fledderus en voorzitter Wijkbeheergroep Oost-Zuid Marian van Rooy bedankjes voor de fijne samenwerking

Tiny Wouters
Tiny Wouters is vier jaar lang wijkregisseur geweest in de wijk Malburgen. Als opvolger van wijkmanager Dick Onderwater nam zij eind 2011 het stokje over. In de toen  nieuwe functie was ze de verbindende schakel tussen de verschillende gemeentelijke wijk- en bewonersorganisaties en verantwoordelijk budgethouder. Tiny heeft de afgelopen 4 jaar veel veranderingen meegemaakt maar toch altijd met veel plezier in de wijk gewerkt en bedankte tijdens haar afscheid de prettige samenwerking.

Functie verandering
I.v.m. de toekomstige functie vervaling gaat Tiny de wijk per 1 January 2016 al verlaten. Tiny wordt in het kader van een compleet andere wijkaanpak (zie dit artikel o.a. op de wijkwebsite.)  wegbereider voor het toekomstig Wijkteam Leefomgeving in Presikhaaf.

Cisca Arnolds ontvangt bloemen uit handen van Marian van Rooy voor haar jaren lange inzet binnen het wijkbeheer van Malburgen

Afscheid Cisca Arnolds
Cisca kan worden gezien als een echte wijk veteraan. Met haar 80 jaar zet ze zich al bijna 20 jaar in als vrijwilliger binnen het Wijkbeheer van Malburgen. Naast lid van de Wijkbeheergroep Oost-Noord was ze al meer dan 10 jaar lid van het Wijkplatform Malburgen(-Oost.) Cisca heeft zich als vrijwilliger van het Wijkbeheer onder andere hard gemaakt voor speelgelegenheden in Malburgen Oost-Noord.
Cisca zal dan niet meer actief zijn binnen het Wijkbeheer van Malburgen, ze blijft nog wel actief als vrijwilliger bij het creatief café aan het Kamilleplein.

Cisca Arnolds tijdens de opening van een mede door haar inzet mogelijk gemaakt speeltuintje aan de Graslaan in December 2006

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*