Home / Cultuur / Een bamboe toren in de uiterwaarden

Een bamboe toren in de uiterwaarden

De Stadsblokken in de uiterwaarden zijn de komende tijd niet alleen de locatie voor het Cirque de la Liberté die er haar voorstellingen geeft maar ook voor het Timmerhuis en het Kinderwijkteam. Sinds begin deze week wordt daar een wel een heel coole chillplek gecreëerd. Grote chill stoelen met zelf beschilderde doeken maar ook een hoge uitkijktoren – alles van bamboe en (zelf beschilderd) doek.

Kinderen bouwen mee aan de grote uitkijktoren van bamboe

Unieke activiteit en unieke locatie!

Een combinatie van bouwen, maken en ontdekken, midden in het wilde groen van de uiterwaarden vlak bij de ASM haven maar ook naast het circus Cirque de la Liberté! Alle kinderen die meebouwen aan de chillplek mogen ook nog eens gratis mee naar het circus!

Doe mee en geef je op!

Wil je meedoen? Dat kan tot 14 jaar en tot 17 juni vindt de activiteit plaats.

Waar: ASM Haven, 
Stadsblokkenweg 25, Arnhem
Kosten: gratis
Aanmelden: aanmelden@hetkinderwijkteam.nl 

Meer info: tel 06-44449851

Mail je naam, leeftijd, tel. nummer en welke dag je wil komen. Neem vooral ook vriendjes, opa’s, oma’s, broers, zusjes en ouders mee. Dan maken we samen er een extra leuke dag van!
Geef je snel op want er is nog maar beperkt plaats.

Het Timmerhuis in Malburgen & Kinderwijkteam

De activiteit vindt onder begeleiding plaats vanuit het Timmerhuis en het Kinderwijkteam. Het Timmerhuis is een organisatie die sinds 2016 allerlei creatieve activiteiten organiseert in de wijk Malburgen.

Het Kinderwijkteam is een stads-breed educatief project gericht op kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. Het project heeft als doel om kinderen in diverse wijken van Arnhem kennis bij te brengen op het gebied van een schone leefomgeving, het milieu en de natuur.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*