Home / Cultuur / 6 juni tm 24 juni – Cirque de la Liberté met de voorstelling BLOES! in de uiterwaarden

6 juni tm 24 juni – Cirque de la Liberté met de voorstelling BLOES! in de uiterwaarden

Vanaf 6 juni tot en met 24 juni kan u ook dit jaar weer genieten van een spraakmakende circusvoorstelling van stichting touchstones – Cirque de la Liberté midden in de uiterwaarden van Malburgen op het ASM terrein. Een internationaal gezelschap van vijf circustheaterartiesten en vier muzikanten nemen deel in een geheel nieuwe show, BLOES!. Een uniek uitje voor zowel jong als oud.

Over de voorstelling BLOES!

In deze show brengen de negen performers op licht satirische wijze de absurditeiten in de mode-industrie en de gevolgen ervan voor mensen in beeld. In deze tijd waarin de wereld draait om geld en snelheid, waarin massaproductie leidt tot uitbuiting van arbeiders en overconsumptie, waarin wij kleren kopen als sandwiches, waarin 70% van de geproduceerde kleding wordt weggegooid, waarin de mens zichzelf tot paspop maakt.

Hoewel niet te spotten valt met de misstanden in de kledingindustrie wordt er met BLOES! Cirque de la Liberté het publiek een spiegel voorhouden. De lichte satire is als kunstvorm vooral bedoeld om met humor de spot te drijven met de dwaasheid van de maatschappij, waar wij onderdeel van uit maken. In deze show, waarin de bloes de rode draad vormt en tot ‘leven’ wordt gewekt (met spel, zang, acrobatiek, beeld en muziek), vormen de absurde ‘slavernij’ (wat gebeurd er met iemand die ieder uur, iedere dag dezelfde handelingen moet verrichten?), de verslaving aan consumeren en de mens als karikatuur van zichzelf de belangrijkste thema’s.

Combineer de voorstelling met ‘Spaghetti met Olifantentranen’

Maak het bezoek aan de voorstelling  nog unieker en ga het ook samen aan tafel beleven. BLOES! is ook sámen eten aan de allerlangste tafel, midden in de ASM-Haven. Een unieke gebeurtenis!
Voorafgaand aan de avondvoorstellingen en ter afsluiting van de middagvoorstellingen wordt er ‘Spaghetti met Olifantentranen’ geserveerd. Een heerlijke maaltijd volgens geheim recept en met passie door Dudok Arnhem bereid. En aangezien BLOES! Cirque de la Liberté een circustheatershow is zónder dieren, hebben we dit gegeven ook doorgevoerd in het eten!

Voorstellingsdata en kaarten bestellen

Voor alle informatie over de voorstelling, zie: http://www.cirquedelaliberte.nl/
direct kaarten bestellen? Klik dan hier

Een reacti

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*