Home / Cultuur / FeestBeesten Festival trapt het muzikaal seizoen af op de Stadsblokken

FeestBeesten Festival trapt het muzikaal seizoen af op de Stadsblokken

Het nieuwe FeestBeesten Festival trapt aanstaande zaterdag 11 mei af op het Stadsblokkenterrein in Malburgen.  Het is het eerste grote muziekfestival dat dit jaar wordt gehouden in de Malburgse uiterwaarden. Dit festival zal niet in de open lucht plaatsvinden maar in een gigantische tent naast de John Frost Brug.

FeestBeesten tent

De enorme tent in aanbouw met ruimte voor in ieder geval tienduizend bezoekers op de Stadsblokken in Malburgen

Grote namen

Artiesten die zullen optreden zijn  wereldberoemd in Nederland, waaronder; SnollebBollekes, Jannes en Mental Theo.  Het festival wordt georganiseerd door het  levenslied duo de gebroeders Hartkamp, vooral bekend in Arnhem en omstreken voor hun muziek- en organisatietalent.

Eerste van de drie grote festivals

Dit jaar zullen er in ieder geval weer drie grote festivals worden georganiseerd in Malburgen. Naast het FeestBeesten Festival komt ook het Free Your Mind Festival op 1 juni en het ASM Festival op 31 augustus weer naar de Stadsblokken in de Malburgse uiterwaarden.

Bewoners in West op de hoogte gebracht

Bewoners in een deel van oud-west zijn afgelopen week middels een brief op de hoogte gebracht. De organisatie heeft toegezegd de overlast zoveel mogelijk te beperken en er zal naast een tijdelijk ingericht festivalparkeerterrein in de uiterwaarden ook parkeertoezicht zijn om parkeeroverlast in een deel van Oost en West Malburgen te voorkomen.

Uitverkocht

Mocht u nog willen gaan naar het FeestBeesten Festival dan heeft u helaas pech, alle 10.000 kaarten zijn volgens de website van de organisatie uitverkocht.

9 reacties

 1. Tienduizend bezoekers tienduizend stuks afval zul je bedoelen! Het lawaai van de festivals en het toch nog overal in de wijk parkeren neem ik voor lief maar de enorme bende die er altijd na een festival achterblijft en wij als bewoners maar weer opruimen!?!?

  • Anneke Draaier

   Hoi Anja hier ook al lekker krities? 🙂 Misschien valt de hoeveelheid afval wel mee want het is in een grote tent en dan kan het natuurlijk niet wegwaaien. Wel handig als ze voortaan ook een deel van oost malburgen inlichten. Ook wij ervaren overlast

   • Hoi Anneke het is niet alleen op het terrein zelf maar ook de weg ernaar toe. Het waait allemaal de uiterwaarden in en dan kunnen wij als bewoners weer met de knijpers aan de gang om alles weer op te ruimen. Het is de laatste jaren gewoon een vieze bende mogen we blij zijn dat het BBQ seizoen nog niet is begonnen!

 2. Ik ga er met mn man heen en we hebben er zin in! En rotzooi daar moet de gemeente veel meer aan doen dat is niet de taak van de bewoners ga maar handhaven en geef maar een dikke boete

 3. Gerrie de Jong

  De tent staat nu helemaal op en het terrein eromheen is afgezet inderdaad een gigantische tent steekt mooi af tegen dat groen. Ik ben er net langs gefietst voor de wandelaars of fietsers onder u het fietspad door de uiterwaarden is gewoon bereikbaar.

 4. Iedereen in onze straat (malburgen) hebben een brief gekregen met gratis toegangskaarten behalve wij….. beetje LULLIG wel.

 5. Wat een rot herrie ik hoopte hier te vinden hoelang het duurt die tent is vooral 1 grote geluidbox!

 6. Hallo, de herrie is ook hier in Huissen te horen. Terreur van de eerste orde!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*