Home / Cultuur / Help Cristiano om zijn vader in Angola te bezoeken

Help Cristiano om zijn vader in Angola te bezoeken

Wie de wijkkrant Malburgen al in de bus heeft gekregen kent hem waarschijnlijk al. Cristiano, een jongen van 12 jaar oud uit de Plantagebuurt (West) die z’n vader al ruim 10 jaar niet meer heeft gezien.  Deze zomer wil Cristiano samen met z’n moeder zijn vader ontmoeten, niet in Nederland maar in Angola, waar zijn vader toen hij 2 jaar oud was naar terug is gegaan. 

Succesvolle blikjes inzamelactie

Om de reis mogelijk te maken bedacht Cristiano een plan; door een blikjes inzamelactie op te starten geld sparen voor de reis. Nu is de actie al sinds een paar maanden een groot en bekend succes met onder andere aandacht van TV Gelderland. Niet alleen zamelt Cristiano blikjes in maar buren- buurt, en wijkbewoners en de school van Cristiano helpen ook mee. Honderden kilo’s zijn inmiddels al ingezameld en ingeleverd, maar met 0,80 eurocent per kilo zal het nog lange tijd duren voor de reis mogelijk is.

Cristiano

Cristiano met een zak verzamelde blikjes

Crowdfundingsactie & bijdrage

Samen met de blikjes inzamelactie is de moeder van Cristiano een crowdfundingsactie gestart waarin ze vraagt om een kleine bijdrage. De actie is succesvol en de tickets zijn er al, maar dan ben je er nog niet. Help daarom ook mee om Cristiano samen met z’n moeder zijn vader te bezoeken in Angola.

Mocht u ook een bijdrage willen geven:
Dan kan dat op onderstaand rekeningnummer: NL76ABNA0529172313 t.n.v. RHHJ Schut, onder vermelding van: Angola.

Bijdrage in blik:
Bijdrage in blik mag natuurlijk ook, u kan uw lege blikjes inleveren in de speciale blikjes zak bij de voordeur, Hoornbladstraat 25.

Informatie over de crowdfundingsactie:
https://nl.dreamordonate.com/dromen/vader-gezocht/

Lees ook meer over Cristiano, de aanstaande reis met zijn moeder en de blikjesactie in de wijkkrant van Malburgen.

Cristiano

3 reacties

  1. Geweldig!! Mooi dat jullie er aandacht aan besteden!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*