Home / Jeugd Activiteiten / Herfstvakantie boordevol (kinder)activiteiten

Herfstvakantie boordevol (kinder)activiteiten

Nog eventjes en dan is het al weer herfstvakantie. En vakantie betekent dat er weer tal van leuke activiteiten worden georganiseerd in Malburgen. Rijnstad heeft in samenwerking met Arnhem Sport en andere partners weer een week vullend en afwisselend programma samengesteld waar je aan mee kan doen. Activiteiten zowel binnen als buiten, en dit jaar ook een herfstvakantie activiteit waarbij je je ouder(s) mee moet nemen.

Wat kan je allemaal doen?

De aftrap begint op maandag 16 October met een coole 3D Printworkshop in Rozet (onder begeleiding ernaar toe.) Dinsdag staat een watervoetbaltournooi in de Grote Koppel op het programma. Woensdag allerlei sportieve activiteiten en leuke workshops (o.a. DJ workshop) bij het Cruijff Court op de Bakenhof. Ben je jonger dan 8 jaar? Ga dan woensdag mee naar de kinderboerderij (vertrek vanaf De Hobbit). Donderdag een gaaf uitje met je ouder(s) samen naar pretpark de Waarbeek. Met vertrek vanaf MFC de Malburcht en alleen voor kinderen uit Malburgen! Vrijdagavond wordt het programma afgesloten met het populaire Halloween discozwemmen in de Grote Koppel.

Leuk, ik ga en doe mee!

Check dan eerst even de flyer hieronder voor alle details. En geef je op tijd op voor sommige activiteiten via dit email adres: Kinderwerk.Malburgen@rijnstad.nl

flyer herfstvakantie

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*