Home / Activering & Werk / Huis vóór de wijk – Maaltijd Service

Huis vóór de wijk – Maaltijd Service

Wie in deze tijd van corona niet naar de winkel mag of wil kan gebruikmaken van de Huis voor de Wijk Maaltijd Service. Zeven dagen per week een afwisselende maaltijd voor maar 2,- Euro per maaltijd. Niet alleen goedkoop, maar ook lekker en gezond. Maaltijden kunnen dagelijks worden afgehaald tussen 16:00 – 17:00 uur of worden gebracht.

Bekijk het weekmenu

Sinds kort maakt Buurtkok en Anita en haar team elke week een weekmenu. Zo weet u precies wat u per dag kan verwachten als maaltijd. Welke dag ook, elke dag worden de maaltijden vers bereidt.

Hier vindt u het weekmenu

Wereldberoemd in Malburgen

Buurtkok Anita is inmiddels met haar team wereldberoemd in Malburgen. Het optreden in-  en de uitzending van het SBS6 programma Herman Helpt een Handje met televisie kok Herman den Blijker hielp inderdaad een handje met de bekendheid. Ook de aandacht hiervoor in de wijkmedia was een flinke zet naar bekendheid.     

Bellen & Bestellen en Afhalen & Brengen

Bellen & bestellen – geen app installeren of via internet – maar gewoon even bellen vóór 12:00 uur en aangeven hoeveel maaltijden u wilt, en ze staan voor u klaar.
Afhalen & Brengen – afhalen kan dagelijks in het Huis vóór de Wijk tussen 16:00 – 17:00 uur.
Kunt u de bestelling niet afhalen, dan kan de maaltijd(en) ook worden gebracht in Malburgen. Geef dit aan als u uw bestelling doorgeeft.

Bestellen via…

06 -18544161 dagelijks vóór 12:00 uur bestellen.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*