Home / Cultuur / Jeugdcultuuraward 2017 – stem op DWS!

Jeugdcultuuraward 2017 – stem op DWS!

Sinds vorig jaar is er nieuwe cultuurprijs in Arnhem. De Jeugdcultuuraward. Deze publieksprijs is een prijs voor een artistiek, sociaal of een innovatief jeugdproject. De prijs is in het leven geroepen door Kunstbedrijf Arnhem en het Jeugdcultuurfonds Arnhem. Dit jaar zijn er weer zes genomineerden waaronder DWS uit Malburgen. 

DWS Malburgen

In Malburgen verzorgt het amusementsorkest DWS al jaren op de woensdagmiddag een unieke zelf ontwikkelende muziekopleiding. Bij deze opleiding wordt er uitgegaan wat kinderen kunnen, en waarbij het bespelen van een instrument centraal staat en vooral leuk moet zijn. De methode houdt rekening met iedereen. Zie het deelname filmpje op youtube over DWS – door hier te klikken

Breng je stem uit!

Natuurlijk zou het heel mooi zij als DWS een prijs binnen kan slepen voor deze mooie opleiding. Stem daarom op DWS via dit online formulier en help DWS aan de terechte waardering door het winnen van een van de drie geldprijzen. Stemmen kan nog tot en met zondag 15 oktober.

Uitreiking Jeugdcultuuraward tijdens spetterende avond

De uitreiking vindt plaats op dinsdag 24 oktober om 19:00 uur in het Stadstheater Arnhem. Tijdens een muzikale wereldreis met o.a. de winnaars van vorig jaar, Slagwerkgroep KABOEM, rappers van Geluid uit Schuyt en het Timmerhuis presenteren de 6 deelnemende projecten zich.
Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen, maar wel even van te voren opgeven bij het Kunstbedrijf: noura.rezgui@kunstbedrijfarnhem.nl

3 reacties

  1. Volgens mij is de link niet goed naar het stemformulier of het werkt niet meer?

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*