Home / Cultuur / Vanaf 24 mei staat de Koffiebus in Het Duifje

Vanaf 24 mei staat de Koffiebus in Het Duifje

Vanaf donderdag 24 mei start er voor Malburgen een uniek project in Het Duifje, de Koffiebus. De Koffiebus is een pilot project om bewoners van deelwijk Het Duifje op een gezellige en laagdrempelige  manier bij elkaar te brengen waarbij de Koffiebus en gezellig samen koffie (of thee) drinken de verbinder is, en ontmoeting de doelstelling. 

Koffie + bus = ontmoeting

Vanaf 24 mei staat de Koffiebus 20 donderdagen in Het Duifje. Vanaf 10:00 uur bent u dan welkom om (samen met iemand die u meeneemt) een heerlijke kop koffie of thee te komen drinken in of voor de Koffiebus. Koffie drinken kan tot 16:00 uur. Ontmoet wijkbewoners, maar u kunt ook bij de bus terecht met vragen of opmerkingen over Het Duifje, heeft u ideeën voor de wijk of uw buurt,, laat het weten bij de Koffiebus!
Het project is specifiek gericht op bewoners uit deelwijk Het Duifje. Alle bewoners in Het Duifje krijgen een Koffiebus strippenkaart in de bus die de komende week huis-aan-huis verspreid zal gaan worden.

Strippenkaart

De strippenkaart is een leuke reminder wanneer de bus er staat. Dat is op de donderdagen in mei, juni, juli, augustus, september en oktober. 25 oktober staat gepland als laatste dag dat de bus er staat. De koffie is gratis en het is niet nodig om de strippenkaart mee te nemen.

Waar staat de Koffiebus?

De bus staat  op het veldje achter de kiosk van Danny, centraal in Het Duifje. Dit is de vaste locatie voor de de bus op de ‘Koffiebus donderdagen.’

Initiatief van 

De Koffiebus in Het Duifje is een initiatief van Carla Rosink. Een pilotproject wat er voornamelijk gericht is om op een laagdrempelige manier eenzaamheid in wijkdeel Malburgen Oost – Het Duifje te bestrijden. Het project wordt o.a. ondersteunt vanuit Team Leefomgeving Malburgen en het Wijkplatform Malburgen Oost.

Voor meer informatie over het Koffiebus project kan u contact opnemen met Carla Rosink, 06 – 30335497 of via: info@arnhemsekoffiebus.nl

Koffiebus

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*