Home / Malburgen / Malburgs’ Koppeltje voor Piet van Londen

Malburgs’ Koppeltje voor Piet van Londen

image uitreiking Malburgs Koppeltje

Uitreiking van het Malburgs’ Koppeltje door Marian van Rooij, voorzitter Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid

We naderen het einde van het jaar alweer en dat betekent dat het Wijkbeheer van Malburgen het jaarlijkse Malburgs’ Koppeltje uitreikt aan iemand die zich jarenlang (als vrijwilliger) inzet of heeft ingezet in de wijk Malburgen. 

Piet van Londen

Dit jaar viel de eer aan Piet van Londen. Piet woont het grootste deel van zijn leven al in Malburgen Oost-Noord en zette zich meer dan 20 jaar in als vrijwilliger in de wijk Malburgen binnen het Wijkbeheer. Naast lid en voorzitter te zijn geweest van Wijkbeheergroep Oost-Noord is Piet ook jarenlang lid geweest van het Wijkplatform en nam hij deel aan het Centraal Overleg Malburgen. Piet is recent gestopt met zijn vrijwilligerswerk binnen het Wijkbeheer van Malburgen.

Gouden Speldje

Het Malburgs’ Koppeltje; een gouden speldje met daarop de afbeelding van 2 mensen die elkaar omarmen werd aan Piet uitgereikt door Marian van Rooij, voorzitter van de Wijkbeheergroep Oost-Zuid. Bloemen kreeg Piet uit handen van voorzitter van het Wijkplatform Oost, Karin van Zinderen. Karin bedankte Piet voor zijn jarenlange inzet voor de wijk Malburgen en zijn leerzame momenten.

Eerdere Ontvangers

Het Malburgs’ Koppeltje werd in voorgaande jaren uitgereikt aan: John Robben, Diny Jansen Saenen, Rein Turk, Arie Koorneef, Astrid van Brenk, Theo Polman, Cisca Arnold, Leo van Lier en voormalig Wijkpost beheerder Govert Reijmers.

image uitreiking Malburgs Koppeltjeimage uitreiking Malburgs Koppeltje

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*