Home / bijeenkomst / Doe mee met de Afval Estafette in Malburgen

Doe mee met de Afval Estafette in Malburgen

Maandag 19 maart start de zwerfafval estafette. Een week lang gaan kinderen én volwassenen Arnhemse straten, pleinen en groenstroken verwijderen van afval. Een echte voorjaars-schoonmaak voor onze mooie stad. En jij kunt je hierbij aansluiten want natuurlijk ook in Malburgen wordt er op diverse plaatsen en data aan meegedaan!

In Malburgen West op 21 maart

Op woensdagmiddag 21 maart tussen 13:30 en 15:30 uur wordt er door Rijnstad, Sportbedrijf en gemeente Arnhem een  opruimactie georganiseerd. Zowel kinderen als ouders kunnen deelnemen. Locatie is MFC de Spil, Lupinestraat 12. Voor opruimmateriaal zoals afvalzakken en knijpers wordt gezorgd. Zie de flyer hieronder:

flyer Afval Estafette

In Immerloo op 24 maart

Onder de noemer “Houd Immerloo Schoon”  wordt er op zaterdag 24 maart in Immerloo een grote schoonmaakactie georganiseerd door het Kinderwijkteam en de Wijkbeheergroep Immerloo . Iedereen is welkom om mee te doen. Er wordt voor koffie en thee gezorgd en na afloop is er een heerlijk broodje. Gestart wordt er bij Bewonershuis Prisma om 10:00 uur. Vanuit daar wordt er in groepjes door de wijk opgeruimd.  Zie de flyer hieronder:

Houd Immerloo Schoon

Een reacti

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*